25 Nisan 2010 Pazar

My makeup Story'ye hediyem:)



Bikini üzerine giyilen yazlık şifon elbise..
nasıl olduğunu görmek için; TIKK

26 Mart 2010 Cuma

Bu yazlık elbiseyi basma kumaştan diktim.Elbisem 4 parçadan oluşmaktadır.Parçaların herbirinin bir kenarını büzgü ayağıyla büzdürdüm ve birbirine ekledim.En son göğüs kısmındaki parçayı büzdürmedim.Onu makara lastiği yardımı ile dikip,beden ölçüme uygun hale getirdim.İsteyen elbiseye askıda koymayabilir.

Hamile Elbisesi









Bu görmüş olduğunuz hamile elbisesi 2 parçadan oluşmaktadır.

Birinci kısım beden kısmı:Kumaşı boyunuza göre ayarlayıp,göğüs altında kalan kısmı makinanızın büzgü ayağıyla büzdürüyoruz.Etek ucunu kumaşın cinsine göre makina yada yapışkanla katlıyoruz.

İkinci kısım göğüs kısmı:Ben elbisede astar kullanmadığım için kumaşı çift kat olarak(astarsız)çalıştım.Göğüsümüzü ölçüp arkaya fermuar gelicek şekilde kestim ve diktim.Son olarak göğüs ve bedeni birleştirdim.En son kurdelayıl diktim.Hamile kıyafeti olduğu için licralı bi kumaş kullanmak daha kullanışlı olur....



Kolay pareo yapımı.

Model tek parçadan oluşuyor.İnce ve pamuklu kumaş kullanmak daha uygun olacaktır.Kumaşı bedenimize göre sarıp,bu ölçüyü baz alıyoruz.Elbisenin üstekki iki ucuna kol oyuyoruz.Bir biye yada kurdela yardımı ile askı yağıyoruz.Elbisenin görünen kenarına ise boncuk,kurdela
,düğme ve bu gibi metaryellerle tarzınıza uygun süslemeler işliyoruz.Bukadar:))

21 Mart 2010 Pazar

Merhaba:)


Sizlerle yeni tanışıyorum. Burda kendi tasarladığım kıyafetlerimi,bebek giysilerini,çantaları, değişik aksesuarları,bebek için elişi örgüleri sizlerle paylaşacağım. yorumlarınızı bekliyorum..